1 Ekim 2017 Pazar

CepteTEB Nedir

Türk Ekonomi Bankası TEB’in aidatsız banka ve kredi kartı bölümü olan CepteTEB başvurusu, avantajları ve cepteteb mobil uygulamasının getirdiği avantajlar hakkında detaylı bir rehber hazırladık. Bu rehberde cepteteb kredi kartı başvurusu ve ücretsiz kartlar üzerine çalışamalar gerçekleştirilmiştir.
Teknolojinin gelişmesi ile birlikte gerçekleştirilen ve bireylerin kullanımına sunulan dijital bankacılık bünyesinde yer alan cepteTeb, TEB Bankasının müşterilerine sunmuş olduğu, şubeye gitmeye gerek kalmadan birçok işlemlerin gerçekleştirilebildiği, hızlı, güvenilir ve kolay ulaşım sağlanabilen bir sistemdir.
Bireylerin cepteTeb hizmetinden yararlanabilmesi için öncelikle banka üzerinden bu hizmeti talep etmesi gerekmektedir. Hesap açtıran müşteri otomatik olarak cepteTeb müşterisi olmaktadır. Eğer cepteTeb müşterisi olamadıysanız ve bu hizmetten faydalanmak istiyorsanız müşteri hizmetleri ile görüşerek ya da şubeler üzerinden talep ederek bu hizmeti alabilirsiniz. TEB Bankası, müşterilerine bu hizmetten faydalanmak için çeşitli avantajlar sunmaktadır.
CepteTEB Avantajları Nedir?
  • Kart kullanımı olmadan para çekme, havale yapma, ödeme işlemleri gerçekleştirme gibi birçok ATM işlemlerinizi, size özel olarak tasarlanan QR kodu ile yapabilirsiniz.
  • Tüm kredi kartı işlemleri, tüm ödeme işlemlerinin yanında havale yapabilme, yatırım işlemleri gerçekleştirme gibi birçok hizmetleri ATM veya şubeye gitmeden hızlıca ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.
  • QR kodunu müşterilerinin belirlemesini sağlar ve müşterilerin istediği bir QR kodu oluşturmasına olanak oluşturur.
  • Şube masrafı oluşturmaz ve TL hesaplarına para transferleri sırasında herhangi bir işlem talep etmez.
  • Müşteri hizmetlerine direk bağlanarak size özel müşteri temsilcisi ile beklemeden, anında görüşme olanağı sağlar.
  • Faiz oranlarının belirlenmesinde göz önünde bulundurularak, daha yüksek faiz oranları ile avantajlı hale geleceksiniz.
CepteTEB’in avantajlı ve kazandıran dünyasına katılmak için şubelerden veya internet üzerinden TC kimlik numaranız ve adres bilgileriniz ile başvuru yapmanız yeterli olacaktır. CepteTEB indirmek ve kullanmaya hemen başvurmak için, cep telefonunuz üzerinden AppStore veya PlayStore üzerinden ulaşarak indirim sağlayabilirsiniz. İlk girişinizde belirlemiş olduğunuz parolayı girmeniz yeterlidir. Akabinde cep telefonunuza bir şifre gelecek ve o şifre ile cepteTEB dünyasına katılmış olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder